Suomalaiset-Ovat-Hulluina-Outoihin-Urheilutapahtumiin-Mutta-Miksi

Suomi on maa, joka on täynnä urheilun ystäviä joka puolella siinä määrin, että he ovat viime aikoina kehittäneet mainetta hieman oudoistaurheilulajeista nauttimisesta.

Alla voit lukea vähän noista oudoista urheilulajeista ja tässä maassa järjestetyistä urheilutapahtumista, jotka houkuttelevat joka vuosi enemmän kilpailijoita ja katsojia.

Suojalkapallo

Suomalaiset Ovat Hulluina Outoihin Urheilutapahtumiin Mutta Miksi 1 - Suomalaiset Ovat Hulluina Outoihin Urheilutapahtumiin, Mutta Miksi?

Suomalaiset ovat pystyneet antamaan enemmän jännitystä jalkapallolle muuttamalla ruohokentän mutaiseksi kentäksi. Vaikka se kuulostaakin hieman hullulta, se antaa jaloillesi varsin vaikuttavan harjoituksen johtuen voimasta, jota sinun on käytettävä potkiaksesi palloa paksulla suolla.

Vaimonkanto

Tämä urheilulaji on varsin hauskaa, koska miesten on kannetta vaimoaan selässään juostessaan ja jopa hyppiessään yli erilaisten esteiden. Täydellinen Paikka perhesidosten vahvistamiseen. Menneisyydessä miehet varastivat muiden miesten vaimoja tämän urheilulajin tyylillä.

Tänä päivänä tärkeimpänä sääntönä on pitää hauskaa. Parhaimmalle puvulle ja hauskimmalle pariskunnalle annetaan lisäpalkintoja.

Ilmakitara

Suomalaiset Ovat Hulluina Outoihin Urheilutapahtumiin Mutta Miksi 3 - Suomalaiset Ovat Hulluina Outoihin Urheilutapahtumiin, Mutta Miksi?

Vaikka se saattaakin tuntua vaikealta uskoa, on olemassa Ilmakitaran Maailmanmestaruuskisat. Tunnuslause onIlmaa, Ei Sotaa. Kilpailijoiden tulee pukeutua räikeisiin asuihin ja jäljitellä kappaleita. Tämän mestaruuskilpailun säännöt ovat melko tiukat.

Vaikka nämä tapahtumat alkoivat kertaluontoisina, tuli niistä ajan myötä suosittuja. Suomi on maa, joka ottaa ammattilaisurheilun erittäin vakavasti, jääkiekon ollessa kansallinen urheilulaji.

Suomalaiset ovat tässä urheilulajissa maailman parhaita, mutta jotkut mieluummin voittavat ystävällisempiä ja rennompia pelejä, minkä vuoksi nämä kilpailut houkuttelevat niin monia ihmisiä.

Nämä kilpailut ovat saaneet suosiota Suomen rajojen ulkopuolella. Maan ulkopuolella on yli 100suojalkapallojoukkuetta, ja vaimonkantokilpailuja järjestetään kaikkialla maailmassa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että suomalaiset osaavat pitää hauskaa ja vähitellen maailma kopioi tuon ainutlaatuisen ja terveellisen tavan tehdä niin.

7-Suurinta-Urheilutapahtumaa-Suomessa

Suomalaiset ovat saavuttaneet suurta menestystä eri urheilulajeissa, mutta suosituin urheilulaji Suomessa on jääkiekko. Muut talviurheilulajit, kuten hiihto, ovat varsin suosittuja maan kylmistä lämpötiloista johtuen, ja niihin liittyy erityisesti seitsemän suurta tapahtumaa.

Jääkiekko

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 1 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Jääkiekko on epäilemättä suosituin urheilulaji Suomessa. Vuosina 1995, 2011 ja 2019 maa voitti Maailmanmestaruuden. Se on yli 200 000 suomalaisen suosikkiharrastus, ja tällä hetkellä rekisteröityneitä pelaajia on 69 000, yli 3000 joukkuetta, 431 seuraa, ja 40 000 peliä pelataan jokaisella kaudella.

Rallin Ajaminen ja Katsominen

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 2 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Rauno Aaltonen, Pauli Toivonen ja Timo Mäkinen olivat suomalaisia ralliajajia, jotka hallitsivat maailman näyttämöitä 1960-luvulla. Ei ole epäilystäkään siitä, että Suomi on menestynein maa rallin MM-kisoissa ja maa on isännöinyt monia tällaisia tapahtumia.

Rugby

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 3 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Suomen Rugbyliitossa on yli 16 aktiivista seuraa, vaikka vuonna 2001 seuroja oli vain kaksi. Tuolloin vain ulkomaalaiset pelasivat, mutta ajan myötä suomalaiset osasivat omaksua lajin ja nykyään yli kaksi kolmasosaa pelaajista on suomalaisia.

Naiset ovat hämmästyttäviä tässä urheilulajissa. FIRA 7 naisten EM-kisoissa Suomen joukkue voitti B-ryhmän. On hyvin yleistä nähdä australialaisia, uusiseelantilaisia ja englantilaisia osana joukkuetta tai katsomassa pelejä. Kyseessä on ystävällinen ja hauska kilpailu, jossa rugbya pidetään pelaajien keskuudessa sosiaalisena perinteenä.

Gaelilainen Jalkapallo Suomessa

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 4 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Helsinki Harps perustettiin vuonna 2011, ja se on amatööriurheiluseura, joka on omistautunut Gaelic Athletic Association pelien pelaamiseen ja mainostamiseen Suomessa.

Kriketti

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 5 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Suomen Krikettiliitto perustettiin vuonna 1999. Siitä lähtien se on ollut vastuussa krikettipelien järjestämisestä ja kehittämisestä maassa. Tämä urheilulaji on kasvanut melko nopeasti. Tällä hetkellä maassa on yli 20 seuraa.

Keravalta löytyy ensimmäinen nurmikrikettiin omistettu kenttä ja paviljonki, joka toimii Suomen kriketti maajoukkueen kotina.

Kalastus

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 6 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Noin 10% maasta on veden peitossa, mikä tarkoittaa sitä, että kalastus on maassa melko suosittua. Kalastuskulttuuri perustuu ajatukselle Napata hyvä kala, jonka viedä kotiin ja valmistaa siitä ateria joko jaettavaksi tai itse syötäväksi.

Pyöräretkeily

7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa 7 - 7 Suurinta Urheilutapahtumaa Suomessa

Maastopyöräily ja pyöräily ovat osa suomalaisten jokapäiväistä elämää. Maan vaikuttavat ja vaihtelevat maisemat toimivat täydellisenä maisemana kulttuurin ja luonnon ystäville.

Suomi on maa, joka on täynnä aktiivisia ihmisiä, jotka rakastavat urheilua ja pysyvät terveinä, kuten tämä melko laaja luettelo urheilulajeista osoittaa, että suomaliset nauttivat pelaamisesta ja katselemisesta intohimoisesti.