Resurssit

Resurssit Javenture Areena - Resurssit

Sportti

Sportti on yksi Suomen parhaimmista verkkosivustoista, joka pysyy mukana kaikessa siinä, mitä urheilussa kansallisella tasolla tapahtuu. Voit myös saada tietoa kansainvälisistä kilpailuista ja lukea kaiken, mitä haluat tietää suosikkipelaajistasi.

Helsinki Times

Helsinki Times tuo sinulle kaiken odottamasi tiedon urheilutapahtumista, jotka tapahtuvat paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Jatkoaika

Jos on olemassa jotakin todella erityistä, jota sinun tarvitsee tietää, mutta et löydä sitä tietoa mistään, ei ole epäilystäkään siitä, ettetkö löytäisi sitä täältä. Jatkoajalla on kaikkein täydellisimmät tiedot suosikkijoukkueistasi. Lisäksi voit lukea urheilijoista, joiden suoritukset ovat olleet erinomaisia.

Nimenhuuto

Täältä löydät tarkkaa laadukasta tietoa kaikkein vakuuttavimmilla arvosteluilla urheilutapahtumista, joita sinun kaupungissasi on. Lue urheilijoista, jotka saavat eniten huomioita sekä mielenkiintoisia faktoja heidän peleistään.

Sports Illustrated

Vuodesta 1952 lähtien tämä amerikkalainen viikkolehti on tuonut urheilusta kattavinta tietoa maailmanlaajuisesti. Viihdytä itseäsi mielenkiintoisimmilla haastatteluilla tämän hetken tunnetuimpien urheilijoiden kanssa. Lue kokonaisia artikkeleita, jotka ovat täynnä sellaista tietoa, josta et todennäköisesti tiennyt.

ESPN

Amerikkalainen aikakauslehti, jota et voi ohittaa. Todennäköisesti täydellisin urheilulehti, jonka voi löytää maailmanlaajuisesti.